Stílusunk az otthon design-ja!

Képtalálat a következőre: „spanyol zászló”

 

Az egyedi bútorhoz egyéniséget tükröző, kifinomult, esztétikus bútorfogantyú együttes társulása varázsolja  igazán otthonossá a lakóterét, használóját pedig méltán büszkévé a páratlan stílus kialakításáért.

 

Legyen a fogantyú  önmagába designelem ami lenyügőzi a helyiségbe lépő személyt!

 

Nem szabad úgy tekinteni a bútorfogantyúra mint a szükséges funkció eszközére. Hiszen egy jól megválasztott,  apró részletességgel kidolgozott és megfelelő anyagösszetétellel megtervezett bútorfogantyú, meghatározza a  végleges bútordarab küllemét, kiemeli a bútor és a környezet stílusát. Legyen ez egy ékkő a szekrénytesten.

 

Kínálatunk között mindenki megtalálja a hozzá illő bútorfogantyút "a kis ékkővét"! Ahány bútor, annyiféle stílus, annyiféle forma és lehetőség áll rendelkézésre, aminek csak az ízlésünk szab határt.

 

Gyártónk a Herrajes Nesu S.L. Spanyolországban tervezi és gyártja termékeit. Fokozott figyelmet és jelentőséget fordít a formatervezésre az apró részletek kidolgozására, és a gyártás során  felhasznált minőségi alapanyagok felhasználására. A kifinomult formavilág és minőség képviselete mellett egy estlegesen kiválasztott termékkel nem csak stílust, de egy adag mediterrán hangulatot is csempészhet az otthonába.

 

A tervezés és gyártás folyamán kiemelten előtérbe helyezi az Európai Unió előírásait, valamint rendelkezik FSC®  és PEFC tanúsítvánnyal. 

 

Fogantyúk    Fogasok    Lábak

Fogantyú katalógus

letöltése

Bútorláb katalógus

letöltése

Fogas katalógus

letöltése

 

Bemutató állvány, katalógus a bemutatótermünkben megtalálható. 

 

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: