Az Egger bútorlapok választéka - akárcsak korábban - 2024-től is 140 színből áll, amelyek mindegyike megtalálható a  raktárprogramukban. Az új fautánzatok visszafogottak és sokoldalúak, a kőutánzatok még élethűbbek, a fém- és textilhatású dekorok még egyedibb hangulatot teremtenek, az uni dekorok pedig a legdivatosabb színeket varázsolják be életünk fontos tereibe. 

 

Dekorkínálat

Dekorjaik által elérhetővé tesszik a legfontosabb trendeket. A fautánzatok visszafogottak és sokoldalúak, a kőutánzatok élethűbbek, a fém- és textilhatású dekorok hangsúlyt teremtenek, az uni dekorok pedig gyengéd módon fokozzák a helyiség hangulatát.

  • Több mint 300 dekor/struktúra kombináció
  • 201 Eurodekor dekor színazonos termékekkel
  • 68 új Eurodekor dekor és struktúra kombináció
  • 19 új PerfectSense termék
  • 75 dekor és struktúra kombináció munkalapokon. 

 

Inspiráció Önnek

A kortárs belsőépítészeti trendek nem mindig rendelkeznek egyértelmű irányokkal. Az emberek éveken át a „keverd és párosítsd” elvet követték. Az idő folyamán ebből az elvből számos új irányzat fejlődött ki a lakberendezésben. Ezekre az új trendekre alapozva alkottuk meg új dekorjainkat. Kilenc inspiráló trendvilágunk bemutatja a modern belsőépítészeti trendek változatosságát.

 

Fedezze fel az Egger trendvilágát:

 

ModernClassics

Modern elemekkel kiegészülő népszerű klasszikusok. 

A Modern Classics trendhez tartoznak a legkeresettebb fadekorjaink. A jól ismert klasszikusok, mint pl. a juhar, cseresznye vagy tölgy dekorok természetes, ám mégis modern megjelenésükkel hódítanak továbbra is. Ez az oka annak, hogy ezek a dekorok gyakran kerülnek alkalmazásra hosszútávú projektekben.

A klasszikus fadekorok színárnyalatai újra lettek gondolva annak érdekében, hogy modern anyagokkal és uni dekorokkal is ötvözni lehessen őket. Amikor a trendhez tartozó uni dekorokat a fautánzatokkal ötvözzük, együttesen modern, klasszikus lakberendezési stílust alkotnak.

Fedezze fel az összes ModernClassics dekort

 

FutureRetro

A múlt és a jövő kombinációja.

A jövő még soha nem volt ennyire kézzelfogható. Elképesztő fellendülés van folyamatban a technológia és a digitális megoldások terén. Ugyanakkor, folyamatosan nő a vágyakozás a régi és jól bevált értékek, az időtlen klasszikusok, különösen az 50-es és 60-as évek melegsége iránt.

Ezt a trendet az új Egger Dekoratív Kollekcióban a klasszikus anyagok - például a márvány, a textil és a dió – hozzáadásával követjük. A FutureRetro trendvilághoz tartoznak a modern utánzatok és a természetes struktúrák, mint például az új ST19 Deepskin Excellent struktúra. A klasszikusok újragondolása, új ötvözetek létrehozásával valósul meg, például a fekete vagy a fémes anyagutánzatokkal.

Fedezze fel az összes FutureRetro dekort 

 

PureNature

A valósághű megjelenés alapelvárás.

Az autentikus fautánzatok és a kéziműves megjelenés továbbra is állandó elemei a modern lakberendezésnek. A Feelwood szinkronpórusos felületek szintén ehhez a trendhez tartoznak.

A repedések szembe tűnőek, a csomók pedig mélyebbek. Az új, szinkronpórusos ST32 Feelwood Vintage struktúra érdes felületével, valamint matt és fényes hatásaival kelti életre a fadekorokat. Ezenkívül, a zöld árnyalatok is a PureNature trendhez sorolhatók.

Fedezze fel az összes PureNature dekort 

 

PerfectImperfection

A tökéletes megjelenés és az érzelmek találkozása. 

A legkorszerűbb technológia alkalmazásával könnyű tökéleteset alkotni, viszont a tervezésben nem mindig ez a legjobb megoldás. A természetes megjelenés elérése érdekében, tudatosan kerülnek alkalmazásra szabálytalan és tökéletlen elemek, például repedések és szálak, valamint megjelennek a kézműves hatású felületek.

A felület különösen fontos, mivel a tapintás az egyetlen olyan érzék, amelyet nem lehet mesterségesen utánozni. A PerfectImperfection trendvilágot a használt megjelenés és az ipari stílusvilág jellemzi, valamint ötvözi ezeket a kifinomult és lineáris elemekkel.

Fedezze fel az összes PerfectImperfection dekort 

 

LightUrban

A városi stílus varázsa.

Az elvárosiasodás, mint megatrend, a lakberendezésre is befolyással van. A városi életre jellemző kis lakóteret jól ki kell használni, de lehetőleg minimalista módon kell berendezni.

A könnyű anyagokkal jellemezhető skandináv stílus jelentős befolyással van erre az irányzatra. A LightUrban trendvilágot jellemzi az anyagok, mint például a beton vagy a fém megfontolt kombinációja a világos, semleges szürke árnyalatokkal amivel életre kelti a városi stílusban rejlő vonzerőt.

Fedezze fel az összes LightUrban dekort 

 

BlackOptions

A fekete árnyalatok széles spektruma.

A „fekete visszatért” mottó jegyében a fekete szín ismét feltűnik a lakberendezésben - kiegészítők, például a fogantyúk és fémkeretek formájában. De nagyobb felületeken is megjelenik és elegáns kontrasztot képez az ultramodern kivitelezéseknél.

De mennyi feketét bír el egy helyiség? Itt kap fontos szerepet a változatos BlackOptions trend: A magasfényű és a tökéletesen matt felületek önmagukban teljesen új megjelenést kölcsönöznek a sötétebb uni színeknek. Az új Egger Dekoratív Kollekció pedig, további választási lehetőséget kínál a fekete árnyalatok használatához, például a Finom Fekete és az Árnyék Fekete dekorok által. Ezen kívül, a feketével kombinált fadekoroknak vagy a fekete színben kivitelezett fatípusoknak köszönhetően, a fafelületek számos lehetőséget kínálnak a trend követéséhez, az elegánstól egészen a természetes megjelenésig.

Fedezze fel az összes BlackOptions dekort 

 

ColouredMonochrome

Színes harmónia.

A monokróm formatervek egyszerre minimalisták és harmonikusak, és jól illeszkednek intelligens világunkba. Az emberek rendszerint a harmóniát szeretnének teremteni, de az érzelmek és az élénkség sem hiányozhat otthonunkból.

A ColouredMonochrome trendnél ezek az érzelmek a változatos színvilág segítségével kelnek életre, ami egy szín különböző intenzitású árnyalatainak használatát jelenti. Ezáltal jelentkeznek a lakberendezésben a „majdnem fekete” vagy „majdnem fehér” kifejezések. A ColouredMonochrome trendvilágban a nude, a taupe és a szürkéskék kategóriákba sorolható népszerű uni színek mellett, a fa- és anyagutánzatok is fontos szerepet kapnak.

Fedezze fel az összes ColouredMonochrome dekort 

 

MetalFusion

A technika hűvösségét árasztó stílus.

A fúzió trendjén belül, megjelentek a hibrid termék amelyek megfelelnek az egyszerű megoldások követelményeinek. Ezért a MetalFusion trendvilágban olyan dekorok szerepelnek, amelyek például fém és kő egyesítését jelképezik.

De a kizárólag fémes anyagokból kialakított berendezés is egyre gyakoribb. Ezek az innovációt és a jövőt testesítik meg és a technika hűvösségének érzetét viszik a tervezésbe. Az új ST20 Metal Brushed struktúra is való hű kinézetet és tapintható hatást ad a fémes anyagutánzatoknak.

Fedezze fel az összes MetalFusion dekort 

 

MattEmotions

Elbűvölő matt kivitelezések.

A matt felület kifinomult, tapintható hatást kölcsönöz az anyagoknak. Ezért az uni színeknél is lehetőség van bizonyos természetesség elérésére. A lakkozott PerfectSense Matt felület kiváló minőségű, vonzó kinézetet és tapintható hatást kölcsönöz az uni színeknek, valamint az anyagutánzatoknak.

Ráadásul, a felület biztosítja a lehető legjobb kopásállóságot is. Az összes változat része a MattEmotion trendvilágnak.

Fedezze fel az összes MattEmotions dekort 

 

 

Kapszulák