Kronospan munkalap-kollekció

Munkalap kollekció

 

A munkalapok tervezése és gyártása a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően, a globális belsőépítészeti igényekhez igazodva történik. A munkalapok esetében gondosan ügyelnek a megfelelő design és profil párosításokra, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek az Ön konyhája, munkahelye vagy üzlethelyisége stílusához és környezetéhez.
 
Legyen szó klasszikus fa-, kő-, márvány- vagy beton felületetű munkalap dekorokról, választékunk minden esetben magasra teszi a mércét a minőség, dizájn és használhatóság tekintetében.

 

POSTFORMING MUNKALAPOK

 
Standard munkapult kollekciónk 48-féle designt tartalmaz enyhén lekerekített U profilú munkalapokkal, valamint két szélén lekerekített U-U profil kialakítású asztallapokkal, melyek ideálisak reggeliző pultok és konyhai szigetek kialakításához. A dekoratív HPL laminátummal fedett natúr forgácslap az éloldalon speciális HDF betéttel van megerősítve, megnövelve ezáltal az elülső él védelmét és annak ellenállóságát. A munkalapot egy szilikonos szalaggal is ellátjuk, amely cseppfogó gátat képez és távol tartja a vízet. 
 
Munkalap kollekció

Munkalap kollekció

 

Munkalap tulajdonságok

 

Munkalap választék

 

 

ABS ÉLZÁRÁSÚ MUNKALAPOK

14 design munkalapot tartalmazó válogatás, melyeknél az egyenes profilú 1,5 mm-es ABS élzárás újszerű, friss megjelenést biztosít. Az egyszerű és letisztult vonalak tökéletessé teszik a munkalapot a modern vagy minimál stílusú konyhákhoz.
 
Munkalap választék
 
Munkalap választék
 
 
Munkalap választék 
 

 

SLIM LINE MUNKALAPOK

 
A Slim Line munkalapok 12 mm vastagságú egyedi fehér, szürke vagy fekete maganyagú nagy teherbírású kompaktlemezek, amelyek többrétegű bázispapír felhasználásával készülnek. A munkalapok kétoldalas dekoratív felülettel rendelkeznek és kiválóan használhatóak reggelizőpultok, nyitott polcok vagy keretes kialakítású bútorelemek megalkotásához. Nem igényelnek további szélezést vagy felületi kezelést, s kiváló kopásállóságukkal és nedvességgel szembeni ellenállóképességükkel tökéletes megoldást biztosítanak konyhai és irodai alkalamazásokhoz, valamint egyéb munkafelületekhez.
 
Munkalap választék
 
Munkalap választék
 
Munkalap választék
 
Munkalap választék
 
 
Az új Trends 20/21 kollekciós választékbővítésnek is köszönhetően, kínálatukban biztosan mindenki megtalálja a saját ízlését tükröző dizájn világot. Széles választékukban egyaránt megtalálhatóak az elegáns fautánzatok, valamint a különböző stílusú kő-, márvány- és beton felületek. A szögletes élzárással készült elegáns, modern munkalapok kítűnő lehetőséget nyújtanak a funkcionálisan minimalista stílus kedvelőinek, míg a klasszikus nagy dekorrajzolatú olasz márványok a stílusos eleganciát hozzák otthonunkba.
 
Az új munkalapokon keresztül a belsőépítészeti tervezők inspirációt nyerhetnek az alkotói szabadság kifejezéséhez, valamint egyedi stíluskombinációk létrehozásához.
 
 
 
 
 

MUNKALAP FELÜLETI STRUKTÚRÁK

 
Munkalap felületek
 
Munkalap felületek
Munkalap felületek
 
 

Kiegészítő termékek

 
Széleskörű anyag- és dekorválasztékunk használatával Önnek lehetősége nyílik otthona különböző területein egy összehangolt belső megjelenés kialakítására, melynek során kedvenc munkalapját párosíthatja konyhai hátfallal, bútorfrontokkal és akár a laminált padlóval is.
 

Konyhai hátfal

ABS & HPL élzáró

Vízálló profil

Konyhai hátfal Munkalap élvédő Munkalap vízvető
Konyhai hátfal kollekciónk 62-féle standard - a munkalap választékkal tökéleteses összhangban álló - designt tartalmaz, melyet 4-féle grafikus mintázatú hátfal design és egy alumínium MDF hátfal tesz teljessé. A hátfalak a falra szerelve tökéletes alternatívát nyújtanak a csempék használatának, s teljesen egységes, strapabíró, könnyen fenntartható felületet biztosítva prémium hatást kölcsönöznek a munkaterületnek.

 Dekoratív HPL és ABS szegélyeink tiszta és finom megjelenést kölcsönöznek a laminált munkalapoknak és konyhai szigeteknek. Az élzárók színei és textúrái a Kronospan munkalapok választékával összhangban biztosítják az anyagok finom eleganciáját csakúgy, mint az élek tartós védelmét.

 A Kronodesign munkalapok stílusos és higiénikus kiegészítője a vízzáró profil, mely professzionális megoldást nyújt a munka- és falfelület illesztéséhez. Ideális a munkalap felületek és belső falsíkok találkozásához. Tökéletesen igazodik a munkalap designhoz, stílusos és könnyű felszerelni.
 
 
Kronodesign Mobile App

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: