Az okoume rétegelt lemez

Származás: Afrika (Kongó-medence)
Fafaj: minden rétegében 1,5 - 2,2 mm vastag okoume furnér. Az Okoume (aucoumea klaineanagyorsan növekvő, ültetvényből termesztett trópusi keményfa. Az Okoume tiszta, gyönyörű rajzolata aranyszínű, mézszínű színárnyalatúvá, míg alacsony sűrűsége rendkívül könnyűvé teszi. A tartósság nem Okume erőssége. A tervezők mindig epoxi vagy üvegszálas bevonatot adnak hozzá. Az Okoume és az epoxi együtt járnak, mint a sör és a perec. Az okoume mint maganyag az epoxi kompozit anyagokkal együtt csodálatos technikákat eredményez: 80 lb (36,3 kg) súlyú csónakok, 40 font (18,1 kg) súlyú kajakok, 30 font (13,6 kg) súlyú kenuk.
Minőség:

B/BB: egy oldalt egyben hámozott takarófurnér, ághely és javításmentes zárt felület, hátoldalon illesztett takarófurnér, színeltérésekkel

Szinelt felület: Olyan szilárd felületet mutat, amely mentes a nyílt hibáktól. A szinelt (szebbik) oldal csomómentes, de nem ritkák a kis csomók. A furnérok ésszerűen mentesek a szabálytalan hibáktól. A szinelt furnér B / BB minőségű és vastagságuk 1,0 mm és 1,5 mm között van. 
A középső furnérok: ugyanolyan alapkövetelményeket élveznek, mint a szinelt oldalon, kivéve, hogy apró szakadások fordulhatnak elő, és nincsenek korlátozva a csomók. A furnér vastagsága 1,5 mm és 3,0 mm között van. 
Hátoldalt: Minden táblát egyenlően csiszolnak mindkét oldalon.

Táblaméret: 2500 × 1220 mm, 3100 x 1530 mm
Vastagság:

okoume standard: 4- 5- 6- 8- 10- 12- 15- 18 mm

Sűrűség: 450 kg/m3  +/- 10%
Ragasztás:

AW-100, DIN 68705, víz- és főzésálló

Formaldehid kibocsátás: E1 – DIN EN 13986
Tűzveszélyesség: D-s2, d0 osztály
Szabványok: megfelel az EN 13986: 2004 + A1 és a BS 1088-1: 2003 követelményeinek
Nedvességtartalom: 6 - 10 %
Derékszögállóság: az átló hosszának ± 0,25%
Felület: Csiszolt
Csomagolás, szállítás, tárolás: Szállítás rakodólapon. Fedett, száraz, nedvességtől és fagytól mentes térben kell tárolni. Szállítás közben esőtől, hótól védeni kell.
Megmunkálhatóság: Hagyományos kézi- és gépi szerszámok, valamint a korszerű (keményfémlapkás) megmunkáló szerszámok egyaránt alkalmasak
Felhasználási területek:
  • Hajóépítés, csónak, kajak, kenu
  • furnérozás
  • repülőgép alkatrész
Termék előnyei:
  • nagy hajlítható szilárdsággal rendelkezik, ezért előnyösen használható azokon a helyeken, ahol a tartós szilárdság elsőrendű követelmény
  • jól felületkezelhető
  • nagy lapméret
  • dekoratív felület
  • tömörfát helyettesíthet
  • Hajóépítés, furnérozás

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: