OSB FIRESTOP

 

Az alaplemez egy OSB-3 Superfinish lap, ami egy vagy mindkét oldalon tűzálló Pyrotite felülettel van ellátva. A hagyományos faalapú lapokkal ellentétben az OSB Firestop jobb minősítést kapott a tűzállóság értékelését tekintve. Az Európai osztályozás (EN 13501-1) értelmében a B-s1, d0 osztályba sorolható.

 

A Pyrotite bevonat tűzálló anyagokból áll, melyek magnézium-oxidra épülnek, üvegszálas hálóval megerősítve. Ez a bevonat nagyon erős kapcsolatot biztosít az OSB lapon a magas égési ellenálló képesség mellett. Ez növeli a lap hajlítószilárdságát valamennyi vastagsági kategóriában.

 

Az OSB Firestop lapok biztosítják az épületszerkezetek erősségét és biztonságát. Tűz esetén sokkal hosszabb ideig fenntartja az épségét, mint például a gipszkarton. Ráadásul az OSB Firestop lapok könnyebbek és erősebbek a gipszkartonnál.

 

Az OSB Firestop lapok alkalmazása költséghatékony és összeszerelési időt spórol meg. Az OSB lapok esetében használt Pyrotite technológia több mint tizenöt éves igazolt alkalmazhatósággal rendelkezik. A faalapú termékekhez tervezett hagyományos tűzvédelmi bevonatokkal ellentétben a Pyrotite nem veszít az idő múlásával tulajdonságaiból.

 

Tulajdonságok

- Könnyen rögzíthető hagyományos rögzítőkkel (csavarok, szögek, kapcsok)
- Könnyen feldolgozható
- lángálló, nem járul hozzá a tűz terjedéséhez

 

Felhasználás

- Tetők vagy féltetők építése
- Magas tűzveszélyességi osztályba sorolt középületek esetén
- Teherbíró falak

 

Szabvány

EN 300 - type OSB 3; EN 13501-1: class B-s1, d0; EN 13986:2004+A1:2015

 

Emissziós osztály

E1 (EN 120)

 

Rakatolás

 Méretek 16 mm 19 mm 23 mm
2500*1250 mm 44 db/rakat 37 db/rakat 30 db/rakat
  137,5 m2 115,6 m2 93,75 m2

Nem tartjuk raktáron.

Rendelés csak rakat tételben lehetséges. 

 

Rétegfelépítés

OSB Firestop rétegrend

 

 

Szerkezeti felépítése különböző rendszerekhez

 

A képre kattintva egy angol nyelvű 70 oldalas szerelési útmutató nyílik meg pdf formátumban.

OSB Firestop szerkezet

 

 

Tűzállósági teszt

OSB Firestop

OSB Firestop

OSB firestop rakat

 

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: